Tietoa meistä

Mikä on Luontokuvaajat yhteisö?

Luontokuvaajat on 2019 kesällä perustettu yhteisö. Täällä voi tutustua toisiin luontokuvaajiin, osallistua rentomielisiin kilpailuihin ja saada neuvoja.

Kuka ylläpitää Luontokuvaajat yhteisöä?

Morjens! Olen Mitja, 16-vuotias harrastajaluontovalokuvaaja ja Luontokuvaajat yhteisön perustaja.

2019 kesällä tein Instagram-tarinaani ryhmän parhaista retkeily- ja luontokuvauspaikoista. Osa innostui ryhmästä, mutta Instagramin 32 jäsenen rajoitus tuli nopeasti vastaan, niinpä päätin siirtää ryhmän WhatsAppiin.
 Jonkin aikaa kului ja siirsimme ryhmän lopulta Telegramiin, jossa oli paremmat ominaisuudet yhteisöllisyyteen. Tämä osoittautuikin hyväksi ideaksi. Tajusin että Suomesta puuttuu tämänkaltainen luontokuvaajien yhteisö, jossa  tutustutaan ja yleisesti vaan löpistään luontokuvauksesta. Facebookissa on kyllä ryhmiä, mutta niissä mielestäni jaetaan enimmäkseen kuvia ja kommentoidaan niitä. Aloinkin kehittämään tätä ideaa(esim. kanavalle alettiin jakamaan jäsenten sisältöä, järjestettiin kilpailuja) ja verkkosivutkin kävivät mielessä, mutta enpä sitten kiireiltäni viitsinyt kun ajattelin ettei monia silti kiinnosta. Sama idea kumminkin tuli myös osalle jäsenistä mieleen, ja Aki vieläpä tarjoutui auttelemaankin. Nyt sitten vajaan vuoden ja useamman virheenkin jälkeen on verkkosivut, foorumi sekä ennen kaikkea upea yhteisä kasassa!

Suuri kiitos myös valvojillemme!

Aino Mattila

Aki Åkerman

Tomi Jurvakainen

Usein kysyttyä

Lisää kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen info@luontokuvaajat.net

Juttele vaikka foorumilla, osallistu Kuukauden kuva -kilpailuun ja lue muiden kuvaajien tarinoita.

Pistäppä rohkeasti viestiä Telegramissa painamalla tästä tai laita sähköposti osoitteeseen info@luontokuvaajat.net.